Laddar…

HUR GICK DET FÖR DIG PÅ LOTTO?

Här på Lottoresultat hittar du alltid det senaste lottoresultatet för ditt lottospel!
Visa mig

theLotter Sverige

Lotteritjänsten theLotter grundades 2002 och drivs av Lotto Direct Limited med huvudkontor på Malta. Företaget ger spelare från hela världen möjlighet att spela på internationella lotterier online. Sommaren 2020 fick theLotter svensk spellicens och erbjuder nu lotteribetting till spelare i Sverige.

Lotteribetting
I enlighet med den nya svenska spellagen från 2019 erbjuder theLotter Sverige lotteribetting på lotteriers utfall. Själva processen med att välja nummer skiljer sig åt genom att istället för att kryssa i dina nummer med en penna använder du datormusen till att klicka i numren online. En annan stor skillnad ligger i att spelaren inte deltar i det officiella lotteriets dragning utan bettar istället på utfallet.

Priser som du vinner när du lotteribettar betalas ut av theLotter Sverige. Mindre vinster betalas ut med intäkterna från försäljningen, men för att kunna betala ut massiva priser och jackpottar vinstförsäkrar theLotter lotterispelen och det är dessa försäkringar som går in och täcker de stora priserna. Alla vinsterna motsvarar de priser som det officiella lotteriet delar ut till sina vinnare i motsvarande priskategori. I de länder där skatt betalas på lotterivinster görs ett avdrag på priset så att vinnaren som bettar ska hamna i samma ekonomiska ställning som vinnaren i det officiella lotteriet.

Välkomstbonus
Om du är en ny kund hos theLotter Sverige får du en välkomstbonus på 100% cashback på den första insättningen oavsett storleken på den. Med det menas att theLotter matchar den summan som du sätter in, så du kommer att ha dubbelt så mycket att betta för. Välkomstbonusen är giltig i sex månader.

Lotteriutbudet hos theLotter Sverige
Du hittar över 50 spännande lotterier på theLotter Sveriges sajt. Där finns bland annat lotterier med fantastiska jackpottar, lotterier med bättre odds, dagliga lotterier och mycket mer. theLotter erbjuder även de tre lotterierna som är världskända för sina jackpottar: US Powerball, Mega Millions och EuroMillions.

US Powerball – De flesta har nog hört talas om världens största lotteri, som delade ut en rekordjackpott på 1,58 miljarder $ år 2016. Powerball är känt för just sina jackpottar som fortsätter att rulla över tills det finns minst en vinnande rad, som består av 5 nummer i nummerintervallet 1-69 och 1 tilläggsnummer, som kallas för Powerball, mellan 1-26. Lotteriet har utöver jackpotten åtta sekundära priskategorier. Oddsen för att vinna jackpotten är 1:292 201 338. Det amerikanska Powerball-lotteriet har dragning varje onsdag och lördag. Dragningsresultatet laddas upp på theLotter.se så att du kan rätta dina rader.

Mega Millions – Även det här lotteriet är amerikanskt och liksom rivalen Powerball har även Mega Millions haft en rekordstor jackpott. 1,53 miljarder $-priset vanns av en enda spelare år 2018. För att få till en vinnarrad ska 5 nummer mellan 1-70 och 1 tilläggsnummer i intervallet 1-25 matchas med dragningens nummer. Utöver jackpotten finns även åtta sekundära priskategorier. Mega Millions jackpottodds är 1:302 5757 350. Mega Millions dragningarna hålls på tisdagar och fredagar och efter varje dragning laddas resultatet upp på theLotter.

EuroMillions – Europas största lotteri är ett samarbete mellan nio europeiska länder; Storbritannien, Irland, Belgien, Luxemburg, Frankrike, Spanien, Portugal, Österrike och Schweiz. En EuroMillions jackpott börjar på 17 miljoner € och kan växa upp till 200 miljoner €. Lotteriet har tolv sekundära priskategorier och en jackpott som kan vinnas till oddsen 1:139 838 160. För att betta på EuroMillions utfall ska du välja 5 nummer mellan 1-50 och 2 tilläggsnummer i intervallet 1-12. Dragningarna sker två gånger i veckan på tisdagar och fredagar.

EuroMillions Superdragning – Några gånger om året arrangerar EuroMillions så kallade Superdragningar. Det speciella med en Superdragning är att startjackpotten är på minst 100 miljoner €. Om det inte finns någon jackpottvinnare kan Superdragningens jackpott växa upp till 200 miljoner €. Som i den vanliga dragningen har Superdragningen också tolv sekundära priskategorier. Lotteriarrangören meddelar några veckor i förväg när en Superdragning ska hållas och så fort datumet är offentliggjort hittar du information om den på theLotter.se. För att betta på EuroMillions Superdragning behöver du välja samma antal nummer som i den vanliga EuroMillions-dragningen; 5 nummer mellan 1-50 och 2 tilläggsnummer mellan 1-12.

Hur bettar man på lotterier online?
Det är enkelt att betta på lotterier online. Gå in på theLotter Sveriges webbplats och skapa ett spelkonto och sedan är det bara att välja ut det lotteri som du vill betta på. Varje lotteri har några speltyper som du kan välja mellan. Du kan spela på lotteriet som standardspel som gäller för en dragning, bolagsspel som är ett gruppspel och spelpaket som innehåller både en individuell rad och bolagsspel.

När du har valt speltyp är det dags att välja dina nummer som du kan välja antingen manuellt eller genom att använda Snabbvalet och få numren framslumpade. När du har betalat för dina bets är det bara att vänta på dragningen så att du kan kontrollera om du har matchat dina nummer. Ifall du glömmer att rätta dina lottorader behöver du inte vara rädd för att missa ett eventuellt pris eftersom theLotter Sverige håller koll på alla lotterispelen. Om ett av dina spel är en vinnande lottorad underrättas du via e-post och priset sätts in på ditt konto.

Betalningsmetoder
För att det ska vara enkelt att göra transaktioner erbjuder theLotter de populäraste betalningsmetoderna. Oavsett vilken betalningsmetod du väljer är det säkert och tryggt att göra transaktioner. I dagsläget tar theLotter emot sju betalningsmetoder. Det vanligaste betalningssättet är via bankernas betal- och kreditkort VISA och Mastercard. De alltmer populära e-plånböckerna Neteller och Skrill är också uppskattade betalningsmetoder. Därutöver erbjuder theLotter Trustly, Nordea Solo och Paysafe som du laddar hos en återförsäljare. När du ska göra uttag kan du välja mellan VISA, Mastercard, Skrill, Neteller och Bank Transfer.

theLotters kundtjänst
Om du undrar över något kan du alltid kontakta kundsupporten som är öppen 24/7. Kundtjänsten kan du nå via live-chat, e-post, WhatsApp och Facebook. För tillfället finns ingen svenskspråkig personal. Innan du kontaktar supporten kan det löna sig att kolla om du hittar svaret på din fråga i den omfattande FAQ-delen där det finns svar till de vanligast ställda frågorna.

Lotto Direct Limited | Licens: 18Li12438 | 18 år+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | Spela ansvarsfullt