Laddar…

HUR GICK DET FÖR DIG PÅ LOTTO?

Här på Lottoresultat hittar du alltid det senaste lottoresultatet för ditt lottospel!
Visa mig

Andra Chansen

Svenska Spel lanserar Andra Chansen för alla som spelar Lotto med Joker. Nu undrar du säkert vad Andra Chansen är för något?

Det är inte alls krångligt, det är precis som det låter, en andra chans för att bli miljonär på Lotto – men bara för dig som kryssat för Joker. Vid två givna tillfällen per kalenderår så sker dragningen i Andra Chansen och de är planlagda till jul och midsommar – årligen. Den första dragningen sker den 28 december 2019 då 15 spelade Lottorader vinner 1 miljon kronor vardera. Det är nödvändigtvis inte 15 vinnare utan då alla dina tidigare rader av Lotto med Joker är med i dragningen så skulle en spelare med väldigt mycket tur kunna vinna på flera av sina tidigare spel i denna extra vinstchans.

Mer om Andra Chansen

Samtliga Lottorader som spelats med Joker sex månader innan dragningen i Andra Chansen är med och deltar i en andra miljonchans. Det innebär att samtliga Lottorader med Joker som lämnats in hos Svenska Spel Tur från och med 26 juni 2019 fram till och med spelstoppet den 28 december 2019 automatiskt är med i den första historiska dragningen av Andra Chansen där 15 miljonvinster kommer att betalas ut.

  • Spela Lotto med Joker som vanligt för att öka dina chanser till miljonerna.
  • Varje enskild Lottorad du spelat ger dig en extra chans till att bli miljonär i dragningen av Andra Chansen.
  • Första perioden av Andra Chansen sträcker sig från 26 juni 2019 till den 28 december 2019.

Andra Chansen gäller ej för Spela Tillsammans, andelsspel eller vad på Lotto utan Joker.

För att hitta dina rader som kvalificerat sig till Andra Chansen så tittar du in under Mina spel på Svenskaspel.se/tur